U kunt uw vraag per e-mail aan ons stellen op het volgende e-mailadres: info@hetjuridischehuis.nl. Gebruik het onderstaande rijtje om uw vraag zo compleet mogelijk te maken.

De volgende gegevens moeten vermeld zijn in uw e-mail:
– naam, e-mailadres en optioneel telefoonnummer;
– feiten en bewijs: wat is er gebeurd? Vermeld hier informatie die te bewijzen zijn;
– rechtsvraag: wat wilt u weten of waar wilt u mee geholpen worden?;
– documenten: verstuur de documenten mee die van belang zijn voor uw rechtsvraag.

Privacyverklaring
De stichting Het Juridische Huis verwerkt alleen gegevens van u die noodzakelijk voor het verlenen van juridische advies. U kunt op elk moment uw gegevens opvragen en inzien bij ons. Wij bewaren de juridische documenten 1 tot 2 jaar waarna het vernietigd wordt.

Locatie

Wilt u liever een spreekuur inplannen met een van onze medewerkers? Stuur dan een e-mail naar info@hetjuridischehuis.nl om een afspraak te maken. Let op, het maken van een afspraak kan 2 tot 4 weken duren.

De Stichting Het Juridische Huis is te vinden in de bibliotheek Veluwezoom van Dieren. Het adres is: Ericaplein 5, Dieren. Daar houden wij onze spreekuren.

De spreekruimte bevindt zich rechtsachter in de hoek van de bibliotheek vanaf de ingang. U kunt plaats nemen bij de bank tegenover de gemeentebalie. U wordt binnen geroepen door een van onze medewerkers.

Vakanties en feestdagen

Met nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Daarnaast zijn wij met Sinterklaas en Kerst gesloten. Dat is in de eerste en de laatste twee weken van december.

Zomervakantie: juli tot en met augustus zijn wij gesloten.

Zie onder ‘Activiteiten’ of ‘Berichten’ aan de zijkant voor tussentijdse wijzigingen van de openingstijden. Daarin staan de dagen waarop wij onregelmatig gesloten zijn vermeld, of houd onze facebook pagina in de gaten voor actuele openingstijden.