In de toekomst verwachten wij een juridisering van de maatschappij en de samenleving. De wet- en regelgeving is in toenemende mate aan het ontwikkelen waardoor het steeds complexer wordt voor de gewone burger en ondernemer om de regelgeving bij te houden. Om de burger en de MKB-ondernemer wegwijs te maken in de steeds complexer wordende samenleving, zetten wij onze juridische kennis en expertise in om de lokale gemeenschap te helpen.

Met de Stichting Het Juridische Huis zetten wij een eerste stap in de regio van Dieren om een hulpcentrum te creƫren voor juridische vraagstukken. Daarmee hopen wij een basis te leggen voor de toekomst. Wanneer in de toekomst de economie, samenleving en maatschappij verder is ontwikkeld en juridisch complexer is geworden, staan wij al klaar om de lokale bevolking bij te staan.

Wij hebben samenwerkingsafspraken met advocatenkantoren in de regio. Als wij merken dat uw zaak aandacht behoeft van een professionele advocaat, helpen wij u graag met de doorverwijzing naar de advocaat. U kunt dus wat betreft altijd eerst bij ons langskomen zonder verbonden te zijn aan kosten!

laat een reactie achter